zondag 29 juni 2014

Shoppen en Animal Kingdom

Vandaag gaan we het verjaardagscadeau van Margriet inwisselen. Ze heeft voor haar verjaardag een kaartje gekregen voor Harambe Nights, een avond show met eten, drinken en een street party in Harambe village en het nieuwe Lion King theater in Animal Kingdom. Ik heb voor eind van de middag een aantal fastpasses gereserveerd in Animal Kingdom zodat we voordat de show begin (19 uur) nog wat attracties kunnen doen. 
De ochtend begint dus lekker rustig maar wel heel vroeg vanwege een Facetime oproep van Hen (!!).We besluiten eerst te gaan shoppen in Downtown Disney. Bij een eerdere aankoop hebben we een bon gekregen voor 20% korting in de World of Disney store maar die geldt alleen voor 13 uur. Ook hebben we nog de 100 dollar gift card die bij het vakantiepakket hoorde. 


We starten in de kerstwinkel omdat dat de eerste winkel is die we tegenkomen in Downtown.

voor in de kerstboom

voor in de boom als je net getrouwd bent

voor in de boom als je net geboren bent
We kopen er echter niets maar zien wel wat leuke dingen. Wat denk je van deze Kerst Mickey's Hen? Zouden die leuk bij de collectie staan?



We hebben buiten de giftcard en kortingsbon voor World of Disney ook nog een kortingsbon voor LittleMissMatched. Daar kopen we een leuk shirt voor Maura!

Maura's cadeau inside

Nadat we helemaal los zijn gegaan in de World of Disney store is het alweer tijd om terug te gaan naar het resort. We wilden eigenlijk nog een lunch nemen bij Earl of Sandwich maar daar was het natuurlijk al heel erg druk. En er is niets mis met de foodcourt in ons resort dus dat was het volgende doel. Met het dining plan kunnen we ook een lekker toetje uitkiezen zodat het best een uitgebreide lunch wordt.

Broodje vis met cake toet
Deze tijd van het jaar wordt WDW ook goed bezocht door de Brazilianen (helaas want het is een druk volkje dat weinig rekening houdt met anderen). In de foodcourt is een heel gedeelte speciaal klaargemaakt voor het bekijken van de wedstrijd Braziliƫ - Chili.

Voetbal kijken in de foodcourt

Via het eilandje lopen we van de foodcourt terug naar onze kamer. Waar we de aankopen op het bed uitstallen om een foto er van te nemen.

Eiland Caribbean Cay

De aankopen van vandaag

Op naar Animal Kingdom zodat we onze eerste fastpass kunnen gaan inwisselen. Als we Animal Kingdom binnenkomen zien we verschillende borden staan die te maken hebben met de show van vanavond.

Afrika om 18 uur dicht?? Alles kan in WDW!
Onderweg naar Dinoland laten we nog een aantal photopass foto's maken.

Voor de boom
En brengen we een bezoekje aan Daisy Duck.

Bij Daisy
Dan komen we aan Dinoland en halen we onze dino op.

Best eng daar in dinoland
Maar is het geen schatje?

Een lieve dino

Na deze dino-ervaring gaan we op Yeti jacht!

De berg waar Yeti zou moeten rondlopen
Ook Yeti vinden we maar laten we achter op zijn berg.

Bekende foto
We kwamen ook nog wat beren op onze weg tegen!

Een koning en Balou, gezellig boel!

Omdat we er toch in de buurt waren, gelijk maar de vogelshow meegepakt. En daar was onze vriend natuurlijk ook weer.



Volgens mij herkende hij ons.
 De laatste fastpass was voor de Safari. Zelf bij 40 graden blijken er genoeg dieren te zien.


Springbok

Olli
Adax! Nu weten we het.
Na de safari halen we onze polsbandjes op voor Harambe Nights. Hiervan volgt het verslag later want het is tijd om op pad te gaan.

2 opmerkingen: