donderdag 3 juli 2014

Photopass dag

Vandaag stond nog een bezoek aan Animal Kingdom gepland. Gisterenavond nog snel drie fastpasses gereserveerd zodat we in de ochtend niet in de rij hoefden te staan. We gingen dit keer vooral om lekker veel photopass foto's te laten maken want daar hadden we tot nu toe iets te weinig gebruik van gemaakt vonden we. Om 13:05 moesten we in Kona Café zijn in het Polynesian Resort voor de lunch tot die tijd hebben we dit gedaan:











En ondanks dat we meer dan 15 keer in WDW zijn geweest, hebben we nooit eerder in de rij gestaan om op de foto te gaan met karakters. Buiten dan de aller eerste keer dat we in MK waren en we het huis van Mickey hadden bezocht en ons afvroegen voor welke ride we in de rij stonden. We bleken op audiëntie te gaan bij Mickey met een foto als bewijs. Daarna alleen nog met speciaal ontbijt en of diner met karakters op de foto geweest. We hebben nog nooit zoveel foto's van ons samen gehad! Wel een beetje pijn in de kaken van het lachen…..


Tussen het foto's maken door hebben we ook wat andere dingen gedaan. Met de trein zijn we naar Conservation Station gegaan.


Daar zat deze mooie jongen.


In de operatiekamer werd een Macaw onder handen genomen: Snavel en nagels gevijld.




Om een uur of 12 zijn we richting bushalte gelopen waar de bus naar het Polynesian Resort al klaar stond (we hadden vandaag veel geluk met de bussen). Het Poly wordt flink verbouwd op dit moment. Na de verbouwing zal het de oude naam, Polynesian Village Resort dragen. Als je er nu als gast verblijft en het volle pond hebt betaald is het wel een beetje sneu. De mooie hal met waterpartijen en veel groen is helemaal dichtgetimmerd en niet echt aantrekkelijk te noemen. 



Maar daar hadden wij niet veel last van want in het Kona Café was het gezellig en hebben we heerlijk gegeten.

Een of andere vis met Swiss Chard, Forbidden Rice and Hibiscus-Beurre Rouge

Chocolate creme brûlée met banaan
 Na de lunch zijn we toch weer terug gegaan naar Animal Kingdom omdat we nog niet alles gedaan hadden wat we wilde doen. We hebben nog wat photopass foto's laten maken en de Lion King show in het nieuwe theater bekeken. Deze was als vanouds goed.

Wij zaten in de olifant sectie

Simba was er ook

Goede zang
 Na een volle middag in het park was er nog een missie voor deze vakantie: Een ijs eten bij Ghirardelli!

Nr 314, kom maar hier met die ijzen


Niets aan toe te voegen
En als we er dan toch zijn, laten we gelijk een paar rice crispie Mickey's maken. Deze zijn 1 snack credit waard en daar hebben we er nog wat van over. En Marianne, wat ken ik je toch goed! We hadden eerder op de dag gekeken wat je bestelling was maar je had nog niet geantwoord. Ik heb toen gekozen voor witte choco dip met Oreo koekkruimels en witte choco drizzle. Toen we weer terug in onze kamer waren zag ik dat je dat ook precies besteld had.

Eerst een witte chocolade-bad

Die van jouw ligt al in de Oreo kruimels te baden, Marianne
In onze kamer aangekomen hebben we alvast wat van de koffers ingepakt om te kijken of we alles er in krijgen. Waarschijnlijk moeten we toch een wat grotere handbagage tas kopen maar dat hangt er net om. We liggen nu in bed en hebben onze nagels al rood, wit en blauw gelakt voor Independence Day morgen. Het wordt een drukke dag dus nu snel oogjes toe.

2 opmerkingen:

  1. LOL, geweldig! Goed gekozen die rice crispy, wat ben ik toch een open boek voor sommigen! En volgens mij komen jullie 10 kilo zwaarder terug als ik al dat lekkers zo zie! Ik verander mijn plan, de volgende keer ga ik niet slapen in het polynesian, maar in de animal lodge (waar jullie eerder ook waren wezen kijken/eten). Super allemaal hoor!
    Nou nog een dagje lekker genieten en dan hoor ik zondag alle verhalen wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk die photopass foto's, wel een succes!
    Toch weer veel gedaan!
    En er gaat niets boven ghirardelli, number one!!!!

    BeantwoordenVerwijderen